BLOG

featured_image

Nomination | Valentine's Day Promo

Δημιούργησε ένα απόλυτα προσωποποιημένο βραχιόλι για το άλλο σου μισό, επιλέγοντας τα σύμβολα που εκφράζουν τη δική σας ιστορία!

H Nomination γιορτάζει την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, με μία μοναδική προσφορά!


Ανακάλυψε τα λαμπερά Composable βραχιόλια της Nomination, τα οποία αποτελούνται από ένα βραχιόλι-βάση, στο οποίο μπορείς να προσθέσεις διακοσμημένα links σε αμέτρητους συνδυασμούς, δημιουργώντας ένα κυριολεκτικά μοναδικό βραχιόλι για το άλλο σου μισό, εκφράζοντας τη δική σας ρομαντική ιστορία.


Από τις 29 Ιανουαρίου έως και τις 17 Φεβρουαρίου, με την αγορά τριών διακοσμημένων Composable links της Nomination, σας κάνουμε ΔΩΡΟ το ένα!*

 


Τα βραχιόλια της Nomination είναι κατασκευασμένα από ανοξείδωτο ατσάλι και διατίθενται σε 8 διαφορετικά χρώματα, για να ταιριάζουν σε όλα τα στυλ.



Τα διακοσμημένα links είναι χειροποίητα, κατασκευασμένα από ανοξείδωτο ατσάλι και προσφέρουν αμέτρητες επιλογές θεμάτων (γράμματα, σύμβολα, charms κ.ά.).
Ο καινοτόμος μηχανισμός που συνδέει τα links, σάς επιτρέπει να προσθέσετε τα δικά σας σύμβολα από χρυσό 18Κ, ροζ χρυσό 9Κ ή ασήμι 925, διακοσμημένα από ζιρκόν, ημιπολύτιμους λίθους και σμάλτο. 

 




Η ενέργεια ισχύει για αγορές στο
www.rist.gr καθώς και σε εξουσιοδοτημένα καταστήματα και eshops, στα οποία μπορείτε να λάβετε περισσότερες πληροφορίες.

 

*Δωρεάν το διακοσμημένο composable link με τη μικρότερη αξία, η προσφορά δεν ισχύει για τη συλλογή Composable Glam.